Siirry suoraan sisältöön

Valtteri Kaartemo on huhhuh token NFT-kampanjan taustalla yhdessä Santeri Määttäsen ja Mikko Pettisen kanssa. Valtteri on kampanjan toteuttavan Arctic Ohana Oy:n toimitusjohtaja. Valtteri on kauppatieteiden tohtorina tehnyt tutkimusta uuden teknologian vaikutuksesta markkinoiden muutoksiin. Sitä kautta hän on myös innostunut lohkoketjuteknologian mahdollisuuksista.

Valtteri on aina tykännyt pelata jalkapalloa kesäisin kavereiden kanssa, pihalla, nappulaliigassa, harrastesarjoissa ja ikämiehissä. Lisäksi hän on seurannut pienestä pitäen jalkapalloa. Kun Valtteri teki biisin ’Pohjoiskaartees Pukkipaarteis’ yhdessä Jeijjon ja Miccon kanssa, hän ymmärsi, että NFT-kampanjan myötä biisillä voisi ohjata varoja vähävaraisille suomalaisille futisjunnuille. Näin sukupolvien unelma saataisiin valjastettua tukemaan seuraavaa sukupolvea.

Valtteri esitti ideansa Jalkapallo-Säätiölle, jonka asiamies Timo Huttunen ja säätiön hallitus antoivat tukensa hankkeelle. Arctic Ohana Oy ja Jalkapallo-Säätiö ovat sopineet, että 80 % kampanjan myyntituotoista ohjataan Jalkapallo-Säätiön alaiselle Pertti Alaja -rahastolle.

Etsimme kampanjan tueksi lisää vapaaehtoisia. Jos haluat liittyä mukaan kampanjan taustajoukkoihin, niin ota yhteyttä: arcticohana[ät]gmail.com

Tiedotamme kampanjan edistymisestä postituslistan kautta sekä muita viestintäkeinoja käyttäen.

On tärkeää, että sinun kiinnostuksesta tiedetään, jotta on helpompi pitää ajantasalla, kun uusi token tulee myytäväksi tai kampanjassa tapahtuu jotain muuta mielenkintoista.


“Nyt on kaikkien aikojen mahdollisuus valjastaa sukupolvien unelma tukemaan seuraavaa sukupolvea.”

VALTTERI KAARTEMO