Siirry suoraan sisältöön

Näin ostat huhhuh tokenin

1) Osta Etheriä

Ensimmäiseksi sinun pitää ostaa Etheriä (ETH, etheriumin natiivivaluutta). Sitä myydään useimmissa virtuaalivaluutan kauppapaikoissa kuten esim. Binance, Coinbase ja Kraken. Joukossa on aina myös arveluttavia kauppapaikkoja, joten tutustu tarkkaan etukäteen, mistä ostat Etheriä. Voit myös ostaa Etheriumia luottokortilla suoraan MetaMaskiin, jolloin voit hypätä suoraan kohtaan 2. Tarkempia ohjeita Etherin ostoon löytyy esim. täältä.

Huom! Kun ostat Etheriä, sitä kannattaa aina ostaa vähän enemmän kuin mitä ajattelit NFT-kauppapaikoilla käyttää, koska etherium lohkoketjun käyttämisestä aiheutuu korkeita kaasumaksuja (esim. aina kun siirrät Etheriä).

2) perusta MetaMask-tili

huhhuh tokenin ostamista varten tarvitset MetaMask-tilin. Se on ilmainen, ja sen saa ladattua Chrome-lisäosana, iOSille ja Androidille täältä. Kirjoita ylös MetaMaskin ilmoittamat 12 sanaa ja säilytä ne huolella (tämä on erityisen tärkeää). Tutustu muutenkin MetaMaskin ohjeisiin ennen käyttöä.

3) linkitä MetaMask OpenSean kanssa

Siirry osoitteeseen opensea.io ja linkitä MetaMask-tilisi OpenSean kanssa. Se onnistuu valitsemalla oikeasta yläkulmasta ’my profile’.

OpenSea on NFT-alusta, jossa pystyy luomaan, etsimään, ostamaan ja myymään NFT-keräilytuotteita.

4) selaa mitä haluat ja osta huhhuh token

Kun MetaMask on ladattu Etherillä ja linkitetty OpenSea-profiilin kanssa voit ostaa ja huutaa erilaisia NFT-tuotteita.

Hyväntekeväisyyskampanjan vuoksi huhhuh token myydään aina huutokaupalla. Tokenille on annettu lähtöhinta ja sitä voi korottaa aina huudon sulkeutumiseen asti.

Mikäli huutosi voittaa, saat kyseisen huhhuh tokenin osaksi kokoelmaasi.

5) kunhan ymmärrät tämän

On tärkeä ymmärtää, että ostamalla huhhuh tokenin ostaja tekee epäsuoran lahjoituksen Jalkapallo-Säätiölle. Kyseessä ei siis ole suora lahjoitus, vaan tokenin alkuperäinen luoja ohjaa sopimuksen mukaisesti 80% kampanjan myyntituotosta Jalkapallo-Säätiölle.

Huutokaupassa ostaja ymmärtää ostavansa NFT:n huutamaansa hintaan ja ymmärtää, mitä NFT tarkoittaa. Ostaja ymmärtää, että NFT:n oikeudet rajoittuvat tokenin omistamiseen ja hallinnoimiseen.